日本語学習(にほんごがくしゅう)サロン 《火曜日(かようび) 夜(よる)》

日本語(にほんご)を学(まな)びましょう

曜日(ようび)と時間(じかん)

火曜日(かようび)、夜(よる)7時(じ)から8時(じ)30分(ぷん)まで

場所(ばしょ)

中央公民館(ちゅうおうこうみんかん) 2階(かい) 講義室A(こうぎしつ)

〈市役所(しやくしょ)の東側(ひがしがわ) 隣(となり)〉

お金(かね)

無料(むりょう)

参加方法(さんかほうほう)

いつからでも参加(さんか)できます。

Japanese Language Class

You can take our lesson once a week on one to one basis. Many foreigners in Itami have joined us. Please feel free to come and take the lessons with Japanese volunteers. You can start anytime you like.

Every Tuesday Night ( from 7 p.m. to 8・30 p.m.), except nationl holidays, summer holidays and the New Year holiday season,

Lecture Room on the 2nd floor in Itami Central Community Hall, which is the south-east building of Itami City Hall.

Free of Charge

Contact the Peace and International Affairs Section, Itami City Office, by telephone(072-784-8148)

随時歓迎!

毎週星期二下午7点至8点30分

于中央公民館、在市庁舎南東側

免費

市政府的国際・平和課詢問(072-784-8148)

日本語指導ボランティアを募集しています!

中小グループ制で日常生活に必要な日本語(会話中心)のレッスンをしてくださるボランティア講師を募集しています。

経験・資格は問いません。国際・平和課まで、お問い合わせください。

教室(きょうしつ)がある日(PDF:56.9KB)